LawyrupAdverteerders

Onze Partners

Integrand

Lawyrup is een samenwerking aangegaan met Integrand, dé organisatie van studenten die bedrijfsleven en studenten aan elkaar koppelt. Integrand, een organisatie voor en door studenten, verzorgt onder andere stageplaatsen voor studenten in het bedrijfsleven.

Voor praktijkjuristen een mooie manier om stageplaatsen aan te bieden en de student zo rechtstreeks te bereiken. Doordat Integrand 12 kantoren heeft, gevestigd in elke universiteitsstad in Nederland, beschikt Integrand over een netwerk van 18.000 studenten.

Lawyrup richt zich op (civiele) juristen die op zoek zijn naar knowhow op het gebied van burgerlijk recht, insolventierecht en burgerlijk procesrecht en executierecht. Doordat Integrand zich ook langs deze weg profileert kunnen studenten met praktijkjuristen in aanraking komen. Rechtenstudenten kunnen uiteraard ook gebruik maken van de gratis kennisbank van Lawyrup. De samenwerking bevordert dus de doelstellingen van beiden.

Lawyrup werkt samen met Lambert Juridische Cursussen voor het organiseren van cursussen op het gebied van burgerlijk recht, burgerlijk proces- en executierecht en insolventierecht.

De focus van Lawyrup ligt bij het verspreiden van kennis op het vlak van het civiele recht, waarbij met name praktijkjuristen tot de doelgroep behoren. Dus juridisch adviseurs, juristen verbonden aan een juridische afdeling van een bedrijf, advocaten, notarissen, deurwaarders, incasso-medewerkers enz..

De samenwerking met Lambert Juridische Cursussen ontzorgt Lawyrup voor de organisatorische en administratieve kant. De certificaten worden uitgegeven door Lambert Juridische Cursussen. Aanmelding voor de cursussen die door Lawyrup – in De Tinfabriek in Naarden – georganiseerd worden samen met Lambert Juridische Cursussen zijn op de website van Lambert Juridische Cursussen te vinden.

CICERO LawPack biedt software-oplossingen voor advocatenkantoren en juridische afdelingen. De datamanagement producten van CICERO LawPack werken naadloos samen met alle Office oplossingen.

CICERO LawPack werkt samen met een netwerk van specialisten, zodat de integratie van al uw systemen gewaarborgd is.

De software van CICERO LawPack is afgestemd op de gebruiker. De software is ontwikkeld door professionals met uitgebreide kennis van de advocatuur en juridische afdelingen. Door deze kennis en knowhow is CICERO LawPack gemaakt voor de werkvloer.

JMS Textservice richt zich volledig op het leveren van hoogwaardige juridische vertalingen. Zowel voor advocaten, juristen, financiële dienstverleners als internationaal opererende bedrijven.

U kunt bij JMS Textservice terecht voor het vertalen van processtukken, overeenkomsten, juridische correspondentie enz.

Het deskundige vertaalteam van JMS Textservice zorgt er altijd voor, dat de vertaling leest als een origineel geschreven tekst en dat het overeenstemt met de bedoeling van de brontekst.