LawyrupAdverteren op Lawyrup

Wat doen wij?

Lawyrup is een gratis online juridisch handboek met hoogwaardige informatie. De website van Lawyrup biedt knowhow over vermogensrecht, civiel procesrecht en executierecht en insolventierecht. Elke pagina geeft een toelichting op de wet met links naar de actuele wettelijke bepalingen op “wetten overheid” en naar gepubliceerde rechtspraak op Rechtspraak.nl.

Missie van Lawyrup

De missie van Lawyrup is een gezaghebbende bron te zijn voor advocaten, notarissen, gerechtsdeurwaarders, juridisch adviseurs, bedrijfsjuristen, kortom alle juristen die zich bezig houden met het civiele recht.

Doelgroep

De doelgroep van Lawyrup is in de eerste plaats juridische professionals, die op zoek zijn naar informatie over het recht en de rechtspraak op één van de drie rechtsgebieden die Lawyrup bestrijkt. Lawyrup zal verder worden uitgebreid met meer versies over andere rechtsgebieden, zoals aansprakelijkheidsrecht, familie- en erfrecht, arbeidsrecht enz..

De knowhow op Lawyrup is zo toegankelijk mogelijk gemaakt. Praktijkjuristen willen graag snel een antwoord vinden, want tijd is geld. De informatie moet dus doelgericht en gestructureerd kunnen worden gevonden. De website is volledig gratis toegankelijk zonder dat de bezoeker een account hoeft te hebben of hoeft in te loggen.

Verdienmodel van Lawyrup

Het verdienmodel van Lawyrup sluit aan bij wat de tegenwoordige internetgebruiker verwacht: gratis informatie. Daar staat tegenover dat de inkomsten uit een andere bron moeten komen. Het verdienmodel is tweeledig: enerzijds kunnen bedrijven die tot de doelgroep van Lawyrup behoren een profiel plaatsen waarmee zij zich met hun kennis en ervaring kunnen profielen binnen de doelgroep van Lawyrup. Anderzijds kunnen adverteerders voor wie de doelgroep interessant is op de website adverteren.

Aanvullende producten; geen leads generation

Er zullen daarnaast aanvullende producten en diensten tegen betaling worden aangeboden. Lawyrup biedt geen lead generation aan, maar richt zich op het bieden van een knowhow portal. Aanvullende producten moeten passen in de doelstelling van het verbreiden van hoogwaardige juridische knowhow aan juristen.

Wat kunnen we voor u als adverteerder betekenen?

Lawyrup biedt een unieke mogelijkheid om uw product binnen de specifieke doelgroep van praktijkjuristen onder de aandacht te brengen. Uw investering wordt gebruikt voor het via online marketing middelen optimaal bereiken van deze specifieke doelgroep. Doordat de overhead van Lawyrup laag is, wordt het merendeel van de advertentieopbrengsten rechtstreeks geïnvesteerd in campagnes en het bereiken van een grotere doelgroep.

U adverteert dus in een interessante doelgroep met een hoge ROI-waarde, die op een professionele wijze door het online marketing bureau van Lawyrup wordt bediend. Uw geld gaat dus feitelijk niet (althans maar voor een klein deel) naar de organisatie van Lawyrup, maar wordt rechtstreeks geïnvesteerd in state of the art professionele online marketing.

Waarom is dit interessant voor Lawyrup?

Voor Lawyrup leveren de online marketing campagnes een groter bereik op. Essentieel voor het bereiken van de missie van Lawyrup. Een groter bereik leidt ook voor uw product tot meer aandacht bij een relevante niche met een goede marktwaarde. Met de tools van online marketing wordt precies de goede doelgroep effectief en efficiënt geselecteerd en uitgefilterd.

Adverteren op Lawyrup levert dus een win-win situatie op: Lawyrup krijgt een groter bereik, wat ook de adverteerder ten goede komt.

Profielen op Lawyrup

Voor praktijkjuristen die niet beschikken over een marketingteam – althans niet een marketingteam dat gespecialiseerd is in online marketing – biedt Lawyrup een unieke mogelijkheid zich te profileren. Met een betaald profiel van het kantoor op Lawyrup wordt de advocaat, notaris of juridisch adviseur zichtbaar. Doordat Lawyrup de bijdrage voor betaalde profielen investeert in online marketing campagnes worden daardoor ook de juristen die een profiel op Lawyrup hebben in de schijnwerpers gezet.

In het FD van 15 augustus 2018 stond een artikel: “Middelgroot advocatenkantoor zit te slapen en verliest terrein“. Dat komt doordat advocaten en andere praktijkjuristen weinig kaas gegeten hebben van online marketing, terwijl dat een enorme vlucht heeft genomen. Door een betaald profiel te nemen op Lawyrup kan de praktijkjurist gebruik maken van de kennis waarover het online marketingbureau van Lawyrup wel beschikt. Met een geringe investering – afgezet tegen een uurtarief bijna niets – kan worden meegelift op de online marketing campagnes van Lawyrup.

Wanneer ook nog eens wordt bijgedragen aan de content van Lawyrup – waarvoor een korting wordt gegeven op de kosten van een betaald profiel – kan de jurist zijn of haar eigen profiel verder versterken. Terwijl de jurist zelf ook van de kennis van Lawyrup gebruik kan maken. Met veel juristen die bijdragen wordt dit een hoogwaardig en gezaghebbende bron van knowhow, die ook nog eens gratis is en tegelijk een krachtige marketingtool.

Kortom: adverteren op Lawyrup is een win-win propositie!

Geïnteresseerd? Neem contact met ons op via het formulier op de Contactpagina of stel een vraag op Twitter, LinkedIn, Facebook of Instagram.

 

Burgerlijk Wetboek

Burgerlijke rechtsvordering

Faillissementswet