LawyrupAdverteren op Lawyrup

Wat doen wij?

Lawyrup is een gratis online kennisbank met hoogwaardige informatie over burgerlijk (proces)recht. De website van Lawyrup biedt knowhow over vermogensrecht, civiel procesrecht en executierecht en insolventierecht.

Missie van Lawyrup

De missie van Lawyrup is een gezaghebbende bron te zijn voor advocaten, notarissen, gerechtsdeurwaarders, juridisch adviseurs, bedrijfsjuristen, kortom alle juristen die zich bezig houden met het burgerlijk recht en het burgerlijk procesrecht.

Doelgroep van Lawyrup

Doelgroep van Lawyrup zijn juridische professionals, die op zoek zijn naar informatie over het burgerlijk (proces)recht. Lawyrup heeft tussen de 8.000 en 13.000 unieke bezoekers per maand. Ruim 95% daarvan vindt de website via organisch zoekverkeer. Lawyrup heeft dus een zeer goede SEO-ranking. Ongeveer 10% van de bezoekers zijn rechtenstudenten. Lawyrup biedt dus ook een platform om die doelgroep te bereiken.

Uit onderzoek naar de gebruikers van Lawyrup blijkt, dat zij haar doelgroep zeer gericht weet te bereiken. Het merendeel van de bezoekers bestaat uit zakelijke juridische dienstverleners. De kennisbank wordt vooral gebruikt tijdens werkuren, met pieken rond 11:00 uur en 15:00 uur. Dit laat eens te meer zien dat de website zakelijk gebruikt wordt.

De knowhow op Lawyrup is zo toegankelijk mogelijk gemaakt. Praktijkjuristen willen graag snel een antwoord vinden, want tijd is geld. De informatie moet dus doelgericht en gestructureerd kunnen worden gevonden. De website is volledig gratis toegankelijk zonder dat de bezoeker een account hoeft te hebben of hoeft in te loggen.

Verdienmodel van Lawyrup

Het verdienmodel van Lawyrup sluit aan bij wat de tegenwoordige internetgebruiker verwacht: gratis informatie. Adverteerders voor wie de doelgroep interessant is kunnen op de website adverteren. Ook kunnen juridisch dienstverleners zich via Lawyrup profileren bij rechtenstudenten – onder meer door in de vacaturebank stageplaatsen aan te bieden – en zij kunnen via advertorials plaatsen bij content over onderwerpen waarin zij gespecialiseerd zijn (indirecte lead generation).

Premium content en cursussen

Daarnaast biedt Lawyrup premium content aan in de vorm van e-books. Lawyrup organiseert – in lijn met haar doelstelling van het verbreiden van hoogwaardige juridische knowhow aan juristen – ook cursussen voor advocaten en andere juridische professionals.

Wat kunnen we voor u als adverteerder betekenen?

Lawyrup biedt een unieke mogelijkheid om uw product binnen de specifieke doelgroep van praktijkjuristen en rechtenstudenten onder de aandacht te brengen tegen aantrekkelijke prijzen. Dit kan via banners op de website en in de nieuwsbrief, en via betaalde links in de content.

U adverteert dus in een interessante doelgroep met een hoge ROI-waarde, die u via de website en de online media van Lawyrup bereikt. Lawyrup informeert haar doelgroep regelmatig over ontwikkelingen binnen het burgerlijk (proces)recht via haar social media kanalen en de maandelijkse nieuwsbrief.

Kortom: adverteren op Lawyrup is een win-win propositie!

Geïnteresseerd? Vraag de advertentiekaart op via het formulier hiernaast of stel een vraag op Twitter, LinkedIn, Facebook of Instagram.

    Burgerlijk Wetboek

    Burgerlijke rechtsvordering

    Faillissementswet