LawyrupPartner Registratie

Meld je aan als partner bij Lawyrup

Advocatenkantoren, notariskantoren, gerechtsdeurwaarders, juridisch adviesbureaus, incassobureaus en andere zelfstandige juridische dienstverleners kunnen een profiel aanmaken op Lawyrup. Dit profiel wordt getoond op de Partnerpagina. Op die pagina kan door bezoekers van de website met een filter worden gezocht op provincie, type dienstverlener en specialisatie. Bezoekers van Lawyrup zijn in de regel juristen of anderen op zoek naar juridische knowhow, vaak naar aanleiding van een rechtsvraag. Die rechtsvraag kan ook een vraag om rechtsbijstand worden.

Een profiel op de Partnerpagina is niet gratis. U betaalt een vast bedrag per maand voor de vermelding van het profiel gedurende een overeen te komen periode. De vergoeding is niet gerelateerd aan leads of cpm. Via het profiel kan rechtstreeks met de Partner contact worden opgenomen.

Lawyrup zal in haar campagnes uw profiel met dat van de andere partners promoten in haar social media campagne. Wanneer u ook bijdragen levert aan de content op Lawyrup levert dat uiteraard een nog betere profilering op. Bij voorbeeld door het plaatsen van (gratis) e-Books of door deel te nemen aan de webredactie van Lawyrup, al dan niet voor een specifiek onderdeel.

Via het onderstaande formulier kunt u zich aanmelden voor een profiel op de Partnerpagina. Na aanmelding krijgt u een email met de voorwaarden. Na overeenstemming en betaling wordt uw profiel geplaatst.