Adverteren op Lawyrup

Zijn juristen uw doelgroep? Lawyrup is het platform waar u uw doelgroep vindt!

Wat is Lawyrup?

Lawyrup is een gratis online kennisbank met hoogwaardige informatie over burgerlijk (proces)recht. De website van Lawyrup biedt knowhow over vermogensrechtciviel procesrecht en executierecht en insolventierecht. De naam ‘Lawyrup’ komt van de Amerikaanse uitdrukking ‘lawyering up’.

Missie van Lawyrup

De missie van Lawyrup is een gezaghebbende bron te zijn voor praktijkjuristen zoals advocaten, notarissen, gerechtsdeurwaarders, juridisch adviseurs, bedrijfsjuristen, kortom alle juristen die zich bezig houden met het burgerlijk recht, het burgerlijk procesrecht en het insolventierecht.

Doelgroep van Lawyrup

Doelgroep van Lawyrup zijn juridische professionals, die op zoek zijn naar informatie over het burgerlijk (proces)recht. Lawyrup heeft gemiddeld 12.500 unieke bezoekers per maand. Ruim 95% daarvan vindt de website via organisch zoekverkeer. Lawyrup heeft een zeer goede SEO-ranking. Ongeveer 10% van de bezoekers zijn rechtenstudenten. Lawyrup biedt dus ook een platform om die doelgroep te bereiken.

Uit onderzoek naar de gebruikers van Lawyrup blijkt, dat zij haar doelgroep zeer gericht weet te bereiken. Het merendeel van de bezoekers bestaat uit zakelijke juridische dienstverleners. De kennisbank wordt vooral gebruikt tijdens werktijden.

De knowhow op Lawyrup is zo toegankelijk mogelijk gemaakt. Praktijkjuristen willen graag snel een antwoord vinden. De informatie moet dus doelgericht en gestructureerd kunnen worden gevonden. De website is volledig gratis toegankelijk zonder account of inloggen.

Adverteren op Lawyrup voor Praktijkpartners

Het verdienmodel van Lawyrup sluit aan bij wat de tegenwoordige internetgebruiker verwacht: gratis informatie. Adverteerders voor wie de doelgroep interessant is kunnen op de website adverteren met banners of ingezonden mededelingen. Deze ‘Praktijkpartners’ zijn bedrijven die diensten aan juristen aanbieden.

Vacaturebank voor Content partners

Content partners kunnen in de vacaturebank vacatures plaatsen voor medewerkers, of stageplaatsen aanbieden aan studenten. Content partners zijn aanbieders van juridische diensten, dus ook de gebruikers van de website. Sinds 2023 is het content partnerschap gratis: de content partner wordt vermeld op de website en krijgt één gratis vacatureplaatsing. Met leveren van kwalitatief goede content kan een content partner credits verzamelen, die als korting voor diensten zoals vacatureplaatsingen of visitekaartjes in Ken je recht kunnen worden ingezet.

Onderdeel Ken je recht

Nieuw in de website van Lawyrup (versie 2023) is het onderdeel ‘Ken je recht’. Dit richt zich met laagdrempelige standaardteksten tot leken en beginners in het recht. Content partners kunnen bij hun specialisme tegen een maandelijkse vergoeding visitekaartjes plaatsen (indirecte lead generation).

Wat kunnen we voor u als adverteerder betekenen?

Lawyrup biedt een unieke mogelijkheid om uw product binnen de specifieke doelgroep van praktijkjuristen en rechtenstudenten onder de aandacht te brengen tegen aantrekkelijke prijzen. Dit kan via banners op de website en in de nieuwsbrief, en via betaalde links in de content.

U adverteert dus in een interessante doelgroep met een hoge ROI-waarde, die u via de website en de online media van Lawyrup bereikt. Lawyrup informeert haar doelgroep regelmatig over ontwikkelingen binnen het burgerlijk (proces)recht via haar social media kanalen en de maandelijkse nieuwsbrief.

Kortom: adverteren op Lawyrup is een win-win propositie!

Geïnteresseerd? Vraag de advertentiekaart op via de button Contact.