LawyrupPartners

Onze Partners

Het Centrum voor Postacademisch Onderwijs is onderdeel van de Radboud Universiteit in Nijmegen. CPO verzorgt opleidingen voor juristen. Als jurist…

Integrand

Lawyrup is een samenwerking aangegaan met Integrand, dé organisatie van studenten die bedrijfsleven en studenten aan elkaar koppelt. Integrand, een organisatie voor en door studenten, verzorgt onder andere stageplaatsen voor studenten in het bedrijfsleven.

Voor praktijkjuristen een mooie manier om stageplaatsen aan te bieden en de student zo rechtstreeks te bereiken. Doordat Integrand 12 kantoren heeft, gevestigd in elke universiteitsstad in Nederland, beschikt Integrand over een netwerk van 18.000 studenten.

Lawyrup richt zich op (civiele) juristen die op zoek zijn naar knowhow op het gebied van burgerlijk recht, insolventierecht en burgerlijk procesrecht en executierecht. Doordat Integrand zich ook langs deze weg profileert kunnen studenten met praktijkjuristen in aanraking komen. Rechtenstudenten kunnen uiteraard ook gebruik maken van de gratis kennisbank van Lawyrup. De samenwerking bevordert dus de doelstellingen van beiden.

CICERO LawPack biedt software-oplossingen voor advocatenkantoren en juridische afdelingen. De datamanagement producten van CICERO LawPack werken naadloos samen met alle Office oplossingen.

CICERO LawPack werkt samen met een netwerk van specialisten, zodat de integratie van al uw systemen gewaarborgd is.

De software van CICERO LawPack is afgestemd op de gebruiker. De software is ontwikkeld door professionals met uitgebreide kennis van de advocatuur en juridische afdelingen. Door deze kennis en knowhow is CICERO LawPack gemaakt voor de werkvloer.